Telo pictures

Something on your mind? Want to give us feedback on something in particular or everything in general? Tell us how we are doing!

Telo pictures

Postby bw1 » Tue Jul 21, 2009 6:33 am

These are the best pictures I've seen:

Image

Image

Image

Image

Image
User avatar
bw1
 
Posts: 1756
Joined: Wed Mar 18, 2009 9:06 am
Location: MI

Re: Telo pictures

Postby Aveamantium » Tue Jul 21, 2009 6:39 am

I'm only seeing your first image... :)
Go AVS!
User avatar
Aveamantium
 
Posts: 1352
Joined: Sat Jun 20, 2009 2:28 pm
Location: Loveland, Colorado

Re: Telo pictures

Postby bw1 » Tue Jul 21, 2009 6:45 am

User avatar
bw1
 
Posts: 1756
Joined: Wed Mar 18, 2009 9:06 am
Location: MI

Re: Telo pictures

Postby Aveamantium » Tue Jul 21, 2009 6:50 am

Maybe it is my antivirus... All I get (even on the links) is a red X.

Ok, I tried to disable my antivirus and still can't see them. I am using IE8... I think my computer thinks it is still Monday!
Go AVS!
User avatar
Aveamantium
 
Posts: 1352
Joined: Sat Jun 20, 2009 2:28 pm
Location: Loveland, Colorado

Re: Telo pictures

Postby murphy » Tue Jul 21, 2009 7:18 am

All 5 pictures show up fine for me using Firefox 3.5.1.
Customer since January 2009
Hub with 2 Scouts
Telo with 2 Handsets and a Linx
murphy
 
Posts: 6062
Joined: Tue Jan 27, 2009 12:49 pm
Location: Pennsylvania

Re: Telo pictures

Postby bw1 » Tue Jul 21, 2009 7:32 am

Yep, it's IE 8. Works fine in Firefox. Why am I not surprised!?!
User avatar
bw1
 
Posts: 1756
Joined: Wed Mar 18, 2009 9:06 am
Location: MI

Re: Telo pictures

Postby WayneDsr » Tue Jul 21, 2009 8:22 am

Wow, nice pictures. I'm excited!

Wayne
WayneDsr
 
Posts: 3791
Joined: Wed Feb 04, 2009 6:28 pm
Location: Northern Indiana

Re: Telo pictures

Postby southsound » Tue Jul 21, 2009 8:32 am

Works in Safari too. Just IE seems to be broken.
ooma customer since February 2009
VoIP hardware: 2 Telo w/3 handsets & Linx / ooma core
Total Lines: 8 / Numbers: 11 / Handsets: 20
Lifetime Premier Member
Friends don't remember what Landline Integration was or why we did it.
User avatar
southsound
 
Posts: 3439
Joined: Fri Feb 06, 2009 11:31 am
Location: Harstine Island, WA

Re: Telo pictures

Postby Groundhound » Tue Jul 21, 2009 11:36 am

Works in Firefox for me but not IE or Chrome.
Groundhound
 
Posts: 2711
Joined: Sat May 23, 2009 9:28 am
Location: Atlanta, GA

Re: Telo pictures

Postby ram102 » Wed Jul 22, 2009 7:23 pm

Its not working on ie. Anyway the 1st and only picture I see shows 2 hand sets. Cool.
ram102
 
Posts: 286
Joined: Sun Feb 15, 2009 4:01 pm
Location: MA

Next

Return to Suggestions and Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 1 guest